fotoHallo allemaal,

Ik ben Amanda Humme, geboren op 8 januari 1971 in Leiden en woonachtig in Breda.

Mijn muzikale “carrière” begon op mijn 11e met een taperecorder (ja ja, die hadden ze nog in die tijd) en heel veel plaatjes om mee te zingen. Hierna volgden nog vele plaatselijke talentenjachten waarna ik op mijn 17e voor het eerst in een band mocht zingen.

De afgelopen 20 jaar heb ik in diverse coverbands met heel veel plezier gezongen en artiesten begeleid (o.a. Dennie Christian, Lee Towers, Peter Koelewijn, Albert West en Jeroen Spierenburg).
Ik ben gek op allerlei muziekstijlen, dankzij de verschillende bands heb ik ook van alles mogen zingen zoals: country, rock & roll, pop, rock, nederlandstalig, disco en top 40.

In een Breda’s feestcafe, waar ik tot vorig jaar achter de bar heb gewerkt en natuurlijk ook gezongen, ben ik zo enthousiast geworden door alle geweldige Nederlandstalige muziek die ik voorbij hoorde komen dat ik dacht…..waarom ook niet?

Zaterdag 23 april is de release van mijn derde single “Zoek het lekker uit”.
De opvolger van de nummers “Ik wil veel meer van jou” en “Altijd Feest” is weer een gezellig feestnummer gecomponeerd/geproduceerd door Laurens van Wessel (producer en medecomponist Frans Bauer en diverse andere artiesten) en Willem Laseroms (producer en assistent van Ali B bij de The Voice).

Ik heb er super veel zin in en hou jullie via deze website en mijn facebookpagina zoveel mogelijk op de hoogte van de ontwikkelingen!

Tot ziens en veel liefs,
Amanda

Over Amanda Humme

Amanda Humme is al meer dan 20 jaar actief in de muziekwereld. Een lange tijd in diverse coverbands gezongen en sinds 2014 als solo-artiest te vinden op diverse feesten/evenementen. Van rock & roll tot Nederlandstalig en van country tot disco... Amanda zet de tent op zijn kop!

Laatste Facebook berichten

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

Volg Amanda